Mededeling

De afgelopen week bereikte ons het bericht dat ons erelid Hennie Franssen is overleden. Hennie verbleef al enkele jaren in een verzorgingstehuis / verpleegtehuis in Lelystad.
Gedurende een groot aantal jaren is Hennie penningmeester/administrateur van EHBO Swalmen geweest. Tijdens zijn afscheid als lid van onze vereniging werd hij tot erelid benoemd. We herinneren ons Hennie als een kundig penningmeester en eine fijne mins.

Ledenvergadering 2020

Door de maatregelen die de overheid heeft getroffen betreffende het coronavirus heeft het bestuur besloten om de Algemene Ledenvergadering van 19 mei 2020 af te gelasten. De vergadering wordt voorlopig verplaatst naar eind september/begin oktober 2020. Hiervoor krijgt u t.z.t. een uitnodiging.
Het bestuur volgt betreffende het coronavirus de richtlijnen van de overheid.

CORONA

Door de omstandigheden die het Coronavirus met zich meebrengt en de door de regering aangekondigde maatregelen worden tot nader order geen herhalingslessen gegeven.
EHBO Swalmen zal afhankelijk van de situatie een nieuwe planning maken om de herhalingslessen alsnog te kunnen geven. Jullie worden door EHBO Swalmen hierover nader geïnformeerd.

Ook de geplande gezamenlijke les van 24 maart 2020 vindt niet plaats. Er wordt wel een nieuwe afspraak gemaakt, zodat het onderwerp wel aan de orde zal komen.

EHBO Cursus

In het najaar van 2020 start EHBO Swalmen met een Basiscursus EHBO.
Cursus bestaat uit 11 avonden van 1930-2200 uur en een examen.
De meeste zorgverzekeringen vergoeden de kosten van deze cursus. Dit zult u bij uw eigen zorgverzekering moeten nagaan. De kosten zijn € 185,00 dat is inclusief leermiddelen en examen.

© 2020 EHBO Swalmen - Hosting: SiteAdvice

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑