EHBO Swalmen in liquidatie

Tijdens de bijzondere ledenvergadering op 22 April jl. is het besluit goedgekeurd om de EHBO vereniging Swalmen op te heffen. Per 1 juni wordt bij de KvK de ontbinding aangevraagd. Voor continuïteit van de lessen is contact gezocht met EHBO Maasniel. Zij stemmen erin toe om de lessen voort te zetten in de Robijn, onder voorbehoud dat voldoende leden deelnemen aan de lessen en het kostendekkend is. Na 70 jaar geen EHBO Swalmen meer, maar de leden kunnen zich aansluiten bij EHBO Maasniel. De EHBO lessen, cursussen etc. blijven zoals bovenstaand aangegeven plaatsvinden in de Robijn te Swalmen. Het bestuur dankt alle leden voor het vertrouwen en wenst het beste toe.
Informatie over EHBO is te lezen op www.ehbomaasniel.nl
Deze website is vanaf 1 september 2022 niet meer operationeel.

Herhalingslessen 2021-2021

Beste leden,

Jullie hebben de eerste herhalingslessen al gevolgd. Door de oplopende besmettingen en afgekondigde maatregelen betreffende corona heeft het bestuur besloten om de herhalingslessen voorlopig tot januari 2022 stop te zetten.

De maatregelen en de dwingende adviezen van het Oranje Kruis hebben als gevolg dat de lessen steeds moeilijker zijn te geven en de praktische handelingen niet of onvoldoende uitgevoerd kunnen worden. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van de lessen.

Jullie krijgen tijdig bericht wanneer de lessen weer opgestart worden. Dit is afhankelijk van de maatregelen die in januari gaan gelden.

Het Bestuur

© 2022 EHBO Swalmen - Hosting: SiteAdvice

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑